BASINDAN

TV'DEN

SEBZE VE MEYVE TAKVİMİ

Geleneksel değerlerimize uluslararası ödül...

“annesininkızı” kitabı ”Gourmand Uluslararası Cookbook Ödülleri” yarışmasında “profesyoneller için en iyi yemek kitabı” kategorisinde Türkiye birincisi.

GOURMAND WORLD COOKBOOKS AWARDS 2012

”Gourmand Uluslararası Cookbook Ödülleri”

Yazar
Güler Sarıgöl Köymen

Kitabın yaratıcı ekibi;
Kreatif direktör / Zahide Özpelit
Grafik tasarım / Güler Sarıgöl Köymen
İllüstratör / Gamze Aksoy Sürücü
Grafik uygulama / Begüm Oğuz
Öykü derleme / Benan Bilek
Editör / Nil Yüzbaşıoğlu / Boyut Yayın Grubu
Yemek fotoğrafları / Tolga Yurdaer
Aktüel fotoğraflar / Güler Sarıgöl Köymen // Zahide Özpelit